فرشته حسینی بازیگر جوان سینمای ایران است که برای نخستین تجربهی سینمایی خود موفق به دریافت جایزهای بینالمللی شد که نشان از توانایی او در این عرصه داشت. او اخیرا با بازی در سریال «قورباغه» به کارگردانی هومن سیدی و فیلم سینمایی «دسته دختران» به کارگردانی منیر قیدی به شهرت بیشتر رسیده است. در ادامه به بررسی مختصری از فیلمهای او میپردازیم.
- بیشتر بدانید
- معرفی ۷ سریال کوتاه و جذاب
- مروری بر ۷ فیلم سیاه و سفید سینمای ایران
- بازیگران مطرح سینمای ایران که بیشترین همکاری را باهم داشتند
رفتن
«رفتن» نخستین فیلم نوید محمودی بهعنوان کارگردان و محصول سال ۱۳۹۵ است. این فیلم که ژانری درام-اجتماعی دارد، داستان عاشقانهی فرشته و نبی است که در پیچوتاب رسیدن و نرسیدن قرار دارند. فرشته حسینی در فیلم «رفتن» نقش فرشته و رضا احدی نقش نبی را ایفا میکند. «رفتن» دربارهی مهاجران افغانستانی که درگیر مصائب عشق در غربت و مهاجرت هستند. فرشته حسینی برای بازی در این فیلم موفق به دریافت جایزهی بهترین بازیگر زن از جشنوارهی بینالمللی مراکش شد. او یک بازی کاملا بهاندازه و درخشان از خود بهجای گذاشت، همچنین شخصیتپردازی درست فیلم او را در ایفای هرچه بهتر کاراکتر فرشته کمک کرد. قابل ذکر است که این فیلم نمایندهی سینمای افغانستان در هشتاد و نهمین دورهی جوایز اسکار نیز بود.
یلدا
«یلدا» فیلمی به کارگردانی مسعود بخشی و محصول سال ۱۳۹۷ است. این فیلم ژانری اجتماعی دارد و داستان دختری بهنام مریم را روایت میکند که بهدلیل قتل شوهرش به اعدام محکوم شده است. فرشته حسینی در این فیلم حضوری کوتاه و در عینحال تاثیرگذار دارد، او با ورودش ماجرا را وارد مسیر تازهای میکند. با اینکه نقش او از ویژگی خاصی برخوردار نیست و چندان جایی برای دیدن شدن ندارد اما او در همان حضور کم نیز توانسته بازی روانی ارائه دهد و مخاطب را با خود همراه کند.
شکستن همزمان بیست استخوان
«شکستن همزمان بیست استخدام» فیلمی به کارگردانی جمشید محمودی و محصول سال ۱۳۹۶ است. این فیلم داستان یک پناهندهی افغان است که درشهرداری تهران مشغول به کار است تا بتواند به خانوادهاش برای رفتن به آلمان بهصورت قاچاقی کمک کند، اما اتفاقی رخ میدهد که جهت داستان را تغییر میدهد. فرشته حسینی در این فیلم نقش هنگامه را بازی میکند. نقش هنگامه در این فیلم محوری نیست اما بازی بینقص او در همان حضور کوتاه در ذهن مخاطب میماند. طرز نگاه او و لحن بیانش به باورپذیری هرچه بیشتر کاراکتر هنگامه نزد مخاطب کمک کرده و توانسته احساسات خود را به خوبی به تماشاگر انتقال دهد. قابل ذکر است که این فیلم نمایندهی افغانستان در نود و یکمین دورهی جوایز اسکار بود.
سونامی
«سونامی» نخستین فیلم میلاد صدرعاملی بهعنوان کارگردان است. این فیلم که محصول سال ۱۳۹۷ است، داستان زندگی دو تکواندوکار ملیپوش به نامهای مرتضی و بهداد را روایت میکند که بهعلت وقوع حوادثی سرنوشتشان به هم گره میخورد. فرشته حسینی در این فیلم نقش ترگل را ایفا میکند. ترگل ورزشکار ایرانی-افغان است که نمیتواند در تیمملی حضور داشته باشد و با مشکلات فراوانی در این مسیر روبهرو میشود. همچنین رابطهی عاشقانهی او با بهداد (مهرداد صدیقیان) از نقاط قوت فیلم به شمار میآید که با بازی خوب از هردو بازیگر همراه است.
هفت و نیم
«هفت و نیم» سومین همکاری فرشته حسینی با برادران محمودی به شمار میآید. این فیلم محصول سال ۱۳۹۹ و متشکل از ۷ اپیزود است و در هر اپیزود داستان دختری در شرف ازدواج روایت میشود اما هرکدام از این دخترها بهنوعی درگیر مشکلی است. او در «هفت و نیم» در نقش فرشته را بازی میکند و بیشک اپیزود فرشته یکی از بهترین اپیزودهای فیلم است. فرشته حسینی نقش دختری را بازی میکند که از ترس آبرویش میخواهد کاری برخلاف میل خود انجام دهد. بازی بینقص و عالی او به خوبی این ترس و اضطراب را در کاراکتر فرشته را نشان میدهد و موجب میشود مخاطب با او همذاتپنداری کند.
دسته دختران
«دسته دختران» فیلمی به کارگردانی منیر قیدی و محصول سال ۱۴۰۰ است. این فیلم داستان مقاومت و ایثار زنان را در روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی به تصویر میکشد. همچنین «دسته دختران» اولین فیلم ایرانی در ژانر دفاع مقدس است که قهرمانان آن زنان هستند. فرشته حسینی در این فیلم نقش سیمین را ایفا میکند که نقشی چالشبرانگیز و سخت محسوب میشود. او یکی از بهترین بازیهای خود را در این فیلم ارائه میدهد و موفق به کسب دیپلم افتخار بهترین نقش مکمل از چهلمین دورهی جشنوارهی فیلم میشود. او کاراکتر دختری سرکش را به تصویر میکشد که علیرغم مخالفت خانوادهاش میخواهد در جریان اتفاق هولناکی همچون جنگ حضور داشته باشد. قابل ذکر است که این فیلم علاوهبر جایزهی مکمل زن، برندهی بهترین جلوههای بصری در جشنوارهی فجر شد.